Gift Express ne propune cadouri de Craciun pentru socri

Cand vine vorba de cadourile oferite celor apropiati, probabil cele pentru socri sunt cel mai greu de ales. Si motivele sunt lesne de inteles, dorim sa ii impresionam cu adevarat. Sa vedem in continuare ce variante ne propune magazinul Gift Express!

Socrii – mai greu de multumit?

Daca in popor se spune ca socrul este ceva mai bland, ei bine, despre soacra i se spune ca ar fi „poama acra”. Sa fie oare chiar asa? Intr-adevar, auzim in jurul nostru atatea povesti cu soacre mai exigente si mai dificile incat tindem sa credem asta. Insa la fel de bine auzim si de soacre ce se comporta ca niste mame cu ginerii si nurorile lor. Asadar, situatiile sunt subiectve.

Cand vine vorba de socri, mai mult decat in cazul parintilor uneori, dorim sa impresionam. Iar Craciunul poate fi ocazia perfecta pentru a face asta, avand in vedere incarcatura emotionala cu care aceasta sarbatoare vine la pachet.

Nu trebuie neaparat sa ne orientam catre cadouri scumpe daca nu ni le permitem, insa acestea trebuie sa exprime respectul si apropierea fata de socri. Ar trebui sa punem mai mare accent pe aspectul emotional decat pe cel material.

Iata cateva idei de la Gift Express!

Accesand magazinul online giftexpress.ro, descoperim o multime de idei de cadouri de Craciun, dintre care sa le alegem pe cele potrivite socrilor. Iata cateva dintre acestea:

·       Cosuri cadou – sunt ideale in special atunci cand nu petrecem suficient timp cu socrii pentru a sti exact ceea ce le place si totusi dorim sa le facem o surpriza placuta. Gift Express ne pune la dispozitie o serie de variante de cosuri, in functie de bugetul pe care fiecare este dispus sa il aloce si in functie de preferinte.

      Cele pentru Craciun sunt deosebite prin faptul ca sunt personalizate cu urari specifice si contin si decoratiuni tematice. Preturile acestora pornesc de la 95 de lei si pot ajunge pana la 1710 lei, acest din urma cos fiind unul de lux, ce are in componenta sa vestita sampanie Dom Perignon.

·      Candela pictata cu om de zapada – candela este un articol pe care fiecare casa ar trebui sa il aiba si ar trebui aprinsa in momentele in care ne rugam. Probabil soacra va fi cea care va aprecia mai mult un astfel de cadou, mai ales daca este o persoana foarte credincioasa.

·      Coronita de Advent cu 4 lumanari si ingeras – un cadou de care fiecare camin are nevoie in perioada sarbatorilor de iarna. E un aranjament superb, deosebit, disponibil in 6 variante de culori.

Oricare ar fi cadoul pe care il alegem pentru socri, important este ca acestia sa aprecieze mai degraba gestul si emotia pe care cadoul in sine o transmite si nu valoarea acestuia. Pentru ca, pana la urma, cadourile se dau din suflet si nu din obligatie.

Date de contact Gift Express

Site oficial: giftexpress.ro

Telefon: 0799 200 400 

Leave a comment