Implantul de păr, o intervenție ce te ajută să îți recâştigi stima de sine – află despre procedura realizată la clinica Dr. Felix

Implantul de păr a devenit o procedură de interes, dat fiind că este singura care poate remedia problema lipsei de păr, a căderii în exces până la chelire. În varianta propusă de medicii specialiști parte din echipa Dr. Felix, vorbim despre o intervenție chirurgicală, invazivă, însă cu efecte garantate. Q-FUE, față de metoda clasică, permite o recuperare mai rapidă și fără cicatrici.

Cine poate opta pentru implantul de păr

La Dr. Felix implant de par își poate face orice pacient care are a ajuns în faza de chelire, parțială, indiferent de proporțiile acesteia, de cât de extinsă este. În urma consultului de specialitate vor fi puse la punct detalii legate de procedura ce va urma. Firele de păr ce vor fi recoltate tot de la pacient, din zona cefei, vor fi implantate ulterior peste tot în zona unde părul nu mai există.

Ce trebuie spus este că toată procedura aceasta este migăloasă, realizată exclusiv manual. Acest lucru va permite ca pacientul să nu aibă parte de tăiere, să rămână cu cicatrici sau să sângereze foarte mult. Fir cu fir este și varianta optimă pentru ca efectul implantului să fie natural – permite ca firele de păr să fie implantate în direcția, în unghiul potrivit.

Deși mare parte din cei care apelează la această procedură sunt bărbați, nu înseamnă că le este exclusiv dedicată lor această intervenție.

Cât costă implantul de păr

Costurile diferă de mai mulți factori. Vorbim despre calitatea foliculilor, despre cât de extinsă este zona unde trebuie implantate firele de păr. Costul va fi unul estimat ulterior după o primă consultație la medicul specialist. Află mai multe despre asta, aici: https://www.drfelixhairimplant.ro/transplant-par/.

Cu ce mă ajută

Implantul de păr este singura cale să corectezi ceea ce, evident, te deranjează. Alte metode au efect temporar și per total te vor costa mai mult. Dincolo de recăpătarea podoabei capilare, există și alte implicații, de ordin estetic, dar și psihologic.

  • Arăți mai întinerit.
  • Te simți mai bine în pielea ta, mai încrezător.
  • Viață socială mai împlinită. Treci de etapa rușinii, de jena de a fi chelit deși nu ai o vârstă înaintată.

Un alt avantaj este că implantul de păr nu presupune ulerior costuri de întreținere sau o rutină specială. Este părul tău natural și va fi îngrijit ca atare.

Descoperă mai multe de la Dr. Felix Hair Implant:

Şos. Nordului nr. 102G, sector 1, București

+40 720.254.368

+40 749.260.204

office@drfelix.ro

Leave a comment