Informatii pentru viitorii parinti: ce trebuie sa aiba in vedere cand aleg patutul pentru bebe

Inainte de toate, bucuria de a fi parinti nu trebuie sa fie imbratisata de panica. Exista o multime de parinti sau viitori parinti care se panicheaza doar la gandul ca urmeaza sa aiba in grija un bebelus. Lucrurile sunt mai simple atunci cand sunt privite cu calm.

Un copil implica o responsabilitate uriasa, insa nu si una imposibil de tinut sub control. Exista atat de multa lume in jurul vostru ce vrea si poate sa va ajute, incat nu trebuie sa mai existe nici urma de panica. Astazi vreau sa vorbim despre lucrurile pe care trebuie sa le aveti in vedere atunci cand alegeti patutul pentru bebe.

Pufinas este optiunea mea principala – de aici puteti achizitiona patutul perfect!

Cand vine vorba de patut pentru bebe, Pufinas este solutia. Vorbim de un magazin online ce vine in ajutorul tuturor parintilor cu produse strict necesare. Accesati pufinas.ro pentru a intra in contact cu toate produsele disponibile. Acestea apartin unor producatori de top de pe aceasta piata de profil, producatori consacrati in crearea de produse cu care copiii iau contact in mod direct.

Revenind la ale noastre, aveti in vedere, pentru inceput, dimensiunea patului pentru bebe. Cel mic va dormi cativa ani acolo, deci alegeti unul care sa fie suficient de spatios si peste un an, doi. Gasiti variante multiple pe pufinas.ro.

Urmeaza apoi tipul patutului – cu roti sau fix. Cu mult mai practice si mai de interes sunt cele cu roti. Permit o deplasare fara efort. In plus de asta, veti putea aduce patutul copilului in orice incapere in care aveti de desfasurat anumite activitati.

Atentie la colturile patulului. Pana la primi pasi, copiii incep sa topaie in patut, deci riscul de accidentare incepe sa existe. Mai sigure ca niciodata sunt patuturile cu colturi rotunjite, asa cum se gasesc pe pufinas.ro.

Acestea ar fi principalele lucrurile dupa care ar trebui sa ghidati alegerea pentru ca bebelusul sa se simta confortabil. Mai puteti lua in calcul si materialul din care patutul este confectionat, functiile de care dispune, culoarea si nu numai.

Pe pufinas.ro exista si o serie de patuturi transformabile in birou – ideale din momentul in care cel mic nu doarme in patut si are nevoie de un birou ca spatiu de joaca.

Mai multe detalii puteti obtine din cadrul magazinului online pufinas.ro sau prin apel telefonic: 0768 886 856 pentru comenzi telefonice si 9785 808 298 pentru suport tehnic. Comenzile pot fi realizate si prin e-mail: contact@pufinas.ro.

Leave a comment