Siguranta nu trebuie sa tina cont de anotimp – hai la Tresa pentru echipamente de protectie eficiente!

Ti se pare ca timpul trece extrem de greu si nu intelegi mai nimic dintr-o zi. Insa nu mai bine te multumesti cu cursul firesc al lucrurilor si sarcinilor cu care intri in contact? Gandeste-te ca este nevoie de o secunda, poate nici atat, pentru ca intreaga ta viata sa se schimbe – fie in rau, fie in bine.

Evenimentele care se petrec in jurul tau nu tin neaparat de tine, nu tu le-ai produs si poti lua cu usurinta locul victimei, fara sa te fi gandit la asa ceva macar. De aceea protectia este necesara! Aici nu ma refer doar la cea contra coronavirusului, ci si la cea impotriva factorilor externi sau ca metoda de prevenire a accidentelor grave.

Tresa echipeaza eroii de zi cu zi – fii mandru de statul tau si nu uita sa te protejezi!

Avand in vedere ca toamna e in deplina desfasurare, echipamentul de protectie, asta daca vorbim de cel pentru exterior, ar trebui sa fie si impermeabil. Tresa, cu magazinul online tresa.ro, are in oferta echipamente de protectie pentru orice sezon.

Uite, de exemplu in ceea ce priveste imbracamintea ce face parte din intreg pachetul de protectie, Tresa iti ofera si modele impermeabile. Acestea sunt rezistente si la vant si intemperii, pe langa faptul ca sunt impermeabile.

In acest fel, pentru ca locul de munca probabil ti-o impune, poti lucra in exterior fara sa fii afectat/a de conditiile meteo. Pentru a intra extrem de repede in contact cu produsele de interes pentru tine iti recomand sa folosesti filtrul de cautare din cadrul magazinului oficial.

Poti alege in functie de producator, normele europene, pret, culoare, material si nu doar atat. Doar acceseaza tresa.ro si iti vei da seama cat de simplu e sa gasesti ceea ce e nevoie.

Incaltamintea de protectie – se mai pune problema sa nu fie impermeabila?

Oricum ar fi, incaltamintea de protectie trebuie sa te protejeze atat de intemperii. Acum in functie de locul de munca pe care il ai, de domeniul in care activezi, alege de la Tresa ce ti se potriveste. Poate fi vorba de cizme sau bocanci de protectie, pantofi de protectie, saboti si papuci, bocanti cu bombeu sau fara, cu lamela antiperforatie sau talpa antialunecare si asa mai departe.

Acceseaza tresa.ro pentru a intra in contact cu toate produsele ce iti sunt puse la dispozitie. In cazul in care ai nevoie de mai multe detalii, nu ezita sa iei legatura cu expertii in domeniu la numarul de telefon 0371 097 957.

Leave a comment