Usile de interior si parchetul le poti achizitiona de la Special Doors

Atunci cand planuiesti o renovare, trebuie sa ai in vedere ca multe din elementele de interior se leaga unele de altele. Schimbarea va fi una de dependenta asadar; daca planuiesti sa schimbi usile ar fi de preferat sa alegi si un altfel de parchet. Din ratiuni estetice si practice, vei gasi cu mult mai usor sa bifezi ambele produse la Special Doors.

Parchetul si usa – cat de mult conteaza mixul de elemente

O regula clasica dicteaza ca parchetul si usa sa fie pe aceeasi lungime de unda privind tonul de culoare. Insa nu vei gresi nici daca le alegi in contrast. In fond conteaza si ce tip de mobilier ai in jur si ce culoare au peretii sau alte detalii din decorul de interior.

La specialdoors.ro vei gasi parchet laminat de grosimi diferite si intr-o varietate de culori, pe care il poti mixa cu tonul specific de culoare de la usa dorita.

Daca spatiul este unul generos, mare, peretii sunt albi si incaperile luminoase poti contrasta perfect cu usi si parchet wenge, inchise la culoare. Va fi un accent dramatic. La polul opus, pentru incaperile mici poti opta pentru gri deschis sau tonuri de cires.

In oferta de la Special Doors montajul este inclus, echipa se va deplasa oriunde in tara pentru a asigura montajul.

Tine cont de trafiul incaperii inainte de a alege tipul de parchet laminat. Texturile lucioase spre exemplu nu sunt indicate pentru incaperi cu trafic ridicat si in plus sunt mai sofisticate, elegante si impun intretinere. O diferenta o vei observa si la pret.

Usi de interior si nu numai

Special Doors comercializeaza o varietate de tipuri de usi, de interior din lemn sau cele de exterior metalice. O categorie aparte este a celor din sticla printata. Trec printr-un procedeu special, de calire. Nu doar grosimea in sine a placii face ca usa sa fie rezistenta, ci si printul. In cazul in care s-ar sparge, aceasta nu se imprastie in cioburi mici precum o sticla clasica.

Designul unei usi printate este ca un portal. Este pur si simplu uimitor sa privesti o asa imaginea de realista si sa fie vorba de o usa de fapt. Descopera la specialdoors.ro usi moderne, atipice, care isi merita banii. Disponibilitatea acestora in stoc sau direct la producator este mentionata la fiecare model in parte.

Contact:

comenzi@specialdoors.ro

0728.476.634

Leave a comment