Geam de protectie sau nu la Iphone 8 Plus?

In cazul in care te-ai gandit sa iti cumperi un telefon nou si vrei sa iti cumperi un Iphone 8 Plus, trebuie sa stii ca un lucru foarte important pe care trebuie sa il faci dupa ce l-ai cumparat este sa iti cumperi si un geam de protectie si sa mergi la un service sa ti-l monteze sau la un magazin de accesorii de unde sa cumperi geamul si acolo poate sa o si monteze pe telefonul tau. 

Daca vrei sa iti cumperi Iphone 8 Plus, trebuie sa iei in calcul faptul ca telefonul este destul de sensibil, de fragil si in cazul unei cazaturi puternice va trebui automat o schimbare de geam la Iphone 8 Plus care te va costa mult mai mult decat te-ar costa o folie. Si dupa ce l-ai scapat este inca timpul potrivit sa iti pui o folie, doar ca de data aceasta vei plati si manopera de schimbarea a geamului, plus folia, plus manopera de montarea a foliei.

Adica pierzi mult mai multi bani, iar cumpararea unei foli dupa imediata achizitie a lui te-ar fi scutit de aceste cheltuieli in plus, care putea si evitate. In cazul in care display-ul tau s-a deteriorat fara ca tu sa ii faci ceva, sa il scapi, sa il trantesti, garantia te poate salva de o cheltuiala in plus, pentru ca atat timp cat telefonul tau are inca garantia, cheltuiala va fi suportata de catre companie, nu de catre tine.

Dar daca ai neplacuta situatie si telefonul tau nu mai are garantie va trebui sa suporti tu cheltuiala si cel mai bine este daca apelezi sa mergi la un service gsm autorizat, decat sa mergi la companie pentru a-ti repapara telefonul. Daca alegi cea din urma varianta te va costa dublu sau chiar triplu, fata de cat te-ar costa reparatia la un service gsm

Asa ca, un geam nu inseamna doar o simpla cheltuiala pe care o faci doar ca sa fie facuta. Inseamna protectia telefonului tau si inseamna o cheltuiala in minus chiar, pentru ca daca iti va cadea telefonul si se va sparge, display-ul tau nu va fie afectat, ci doar geamul de protectie.

De aceea, geamul de protectie este unul dintre cele mai importante accesorii ale telefonului tau, daca nu chiar cel mai important accesorii. Pretul unui geam de protectie nu este unul mare, are chiar costuri minime si chiar daca ai dat o suma mare pe Iphone 8 Plus nu ti se va parea mult pretul unei folii de protectie. 

Acestea fiind spuse, geamul de protectie trebuie cumparat si montat de la imediata achizitie a telefonului pentru a nu trebui sa platesti pentru schimbarea displayului a acestuia, care costa mai mult decat o folie. 

Leave a comment