Trusouri personalizate pentru un botez special!

Trusourile nu au reprezentat un cadou esential pana acum cativa ani. Acestea erau optionale, doar daca nasii isi doreau un cadou mai deosebit pentru micutul crestinat. Astazi, cautarea trusoului potrivit pentru botez este unul dintre cele mai importante detalii. Nasii, la fel ca si parintii, trebuie sa acorde o atentie deosebita organizarii unui botez. Iti punem la dispozitie trusouri personalizate pentru un botez special!

Alegerea obiectelor personalizate pentru botez sunt privite cu alti ochi. Cadourile facute cu drag sunt cele carora le acorzi atentie maxima, la fel cum sunt si trusourile personalizate. Acestea contin seturi pentru copil, care includ prosop pentru preot si pentru bebelus, sapun, panza de mir, sticluta pentru mir, si fasa. Poti alege si trusouri goale in care sa adaugi toate amintirile din cadrul evenimentului din viata voastra.

Botezul face parte din cele mai importante ceremonii. Copilul urmeaza a fi crestinat, iar prietenii parintilor devin parintii spirituali ai micutului. Dupa cum le spune si titulatura, nasii trebuie sa faca parte din viata copilului la fel de mult ca si parintii si sa fie la fel de implicati in organizarea botezului.

Alegerea trusoului trebuie facuta cu o perioada buna inaintea botezului. Pentru un botez perfect din punct de vedere al organizarii, toate detaliile trebuie finalizate cu cel putin o saptamana inaintea marelui eveniment. Nu ramane pe ultima suta de metri si comanda acum trusouri botez pentru un botez special!

Un eveniment atat de important trebuie marcat cu amintiri extraordinare, asadar alegerea unui astfel de trusou va pastra vie amintirea botezului! De fiecare daca cand iti vei dori sa impartasesti si cu alte persoane amintiri din cadrul evenimentului, trusoul iti va crea un loc magic in care te poti duce cu gandul. Trusourile au mai multe intrebuintari si le poti alterna in functie de preferinte.

Fie alegi un trusou personalizat simplu si fara elementele pentru botez sau cu tot cu acestea. Se poate folosi drept o cutie cu amintiri in care sa adaugi fotografii sau jucarii, o poti pastra cu elementele pentru botez in aceeasi stare sau poti scoate obiectele din ea si sa o pastrezi drept ornament.

Trusourile sunt la fel de importante atat pentru copil, cat si pentru parinti si nasi. Fiecare dintre ei vor face automat o legatura intre cele trei parti. Copilul isi va aminti mereu de nasi cand va vedea trusoul, parintii se vor gandi la cel mic si la faptul ca lasa copilul in grija parintilor spirituali, iar nasii isi vor aminti cu drag de cadoul facut la crestinarea micutului. Legatura dintre cele trei parti va fi la fel de importanta toata viata si copilul se va bucura de dragostea si afectiunea ambelor perechi de parinti.

Pe site-ul nostru te bucuri de o gama variata de trusouri personalizate pentru un botez special! Ofera-i evenimentului un plus de eleganta si rafinament prin alegerea unui astfel de trusou! Se persoanlizeaza cu detaliile pe care nasii le doresc, prin brodarea mesajelor si cu materiale de inalta calitate.

Leave a comment